6 ținute pentru femei care vor fi cel mai mare succes în 2017

6 ținute pentru femei care vor fi cel mai mare succes în 2017
26/12/2016, postat de Alanic Global
Este acea perioadă a anului deja când ne uităm înapoi la toate cele întâmplate în ultimele 12 luni și vorbim despre lucruri pe care este probabil să le vedem în cele viitoare. Pe scena modei femeilor, unele ținute i -au depășit pe altele. Vestele lungi, culottes, joggers și jachete de camionier au făcut cel mai mult zgomot. Și atunci, desigur, au fost câteva uzuri care sunt făcute în bine.

Privind în viitor în 2017, se așteaptă o mulțime de articole de îmbrăcăminte de modă selectate pentru femei. De fapt, există puține ținute care sunt susceptibile să fure toată lumina reflectoarelor. Știi care?
Iată 5 ținute ale femeilor pe care trebuie să le aștepte cu nerăbdare retailerii de îmbrăcăminte și mulțimea Fashion Forward în 2017-

1. JOGGERS IMPRIME – Joggers de stradă casual a fost deja un mare succes în departamentul de îmbrăcăminte pentru femei în acest an. În zilele următoare, variațiile lor rafinate și îndrăznețe ar fi în centrul atenției. De fapt, joggerii sublimați se laudă deja cu o piață uriașă, care va crește doar în 2017.

2. Rochii de cămașă de flanelă – rochii de cămașă de flanelă au condus primăvara anului 2016 și își vor continua dominanța chiar și anul viitor. Exudând un amestec perfect de senzație formală și de stradă, sunt perfecte pentru fiecare ocazie.

3. Jachete atletice – Aspectul atletic a câștigat scena de modă în acest an și nu avem niciun motiv să credem că nu vor îmbrăca clienții în 2017. Cu o senzație relaxată pentru ei, acești pantaloni și glugări casual oferă un aspect destul de mai curat.

4. Fustele A-Line-Fustele de Broomstick, circulare și evazate au avut o alergare destul de mare pe piață. Fustele A-Line preiau garderobele din anotimpurile următoare. Mic la talie și apoi se lărgește uniform pe măsură ce ajunge la pământ, oferă un aspect casual, dar standard.

5. Toate aspectul floral-Fannate de modele de top și celebrități, aspectul complet-floral este ceea ce femeile de modă înainte se vor ralia în urmă în 2017. De la tricouri cu imprimeu floral și pantaloni până la îmbrăcăminte, fuste și ce nu, femei cu ridicata de top cu ridicata Producătorii de îmbrăcăminte de modă sunt deja în picioare, oferind o colecție personalizată largă.

6. Pantaloni – În timp ce Hilary Clinton ar fi putut să nu fi reușit să câștige alegerile prezidențiale din SUA, ea s -a ascuns cu siguranță pentru pantaloni cool și formali în viața Urban Outfitters. Echipați-le cu topuri de cultură pentru un aspect de plajă sau împerechează-vă cu blazer formal pentru a trage un aspect inteligent.

Acestea sunt 6 ținute ale femeilor care sunt susceptibile să atragă cea mai mare atenție în 2017. Fie că vă numiți „Fashionista” sau sunteți proprietar de afaceri de îmbrăcăminte, așteptați -vă în consecință aceste tendințe și garderobă sau en -gros.

Etichete:
Îmbrăcăminte cu ridicata pentru femei
Îmbrăcăminte de modă pentru femei

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published.